Loteria Bonurilor: Castigatorii si-au primit premiile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bonuriReprezentantii administratiilor publice au validat 17.902 de bonuri fiscale, astfel incat, dupa impartirea fondului de premiere la numarul total al bonurilor fiscale caștigatoare revendicate in termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 lei, informeaza, miercuri, Ministerul Finantelor Publice, informeaza Agerpres.

Ministerul Finantelor Publice a platit, in data de 13 iulie, caștigurile aferente extragerii ocazionale organizate in data de 13 aprilie 2015, extragere la care au participat bonurile fiscale emise in intervalul calendaristic 2 februarie — 28 martie 2015.

Fondul de premiere alocat extragerii a fost de un milion de lei, iar numarul total cereri de revendicare inregistrate in vederea incasarii premiilor a fost de 18.215. In urma verificarilor preliminare realizate de catre administratiile fiscale, s-a constatat ca un numar de 313 cereri nu indeplinesc conditiile de validare a bonurilor fiscale, prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale.

Din cele 17.902 bonuri fiscale validate de catre administratiile fiscale in procedura preliminara, au fost platite 17.837 de caștiguri, 65 de bonuri fiscale fiind invalidate ca urmare a actiunilor de control desfașurate de Directia Generala Antifrauda Fiscala, plata caștigurilor aferente fiind suspendata pana la solutionarea plangerii penale.

In perioada 25 iunie — 3 iulie 2015, Directia Generala Antifrauda Fiscala a efectuat actiuni de verificare a autenticitatii și realitatii bonurilor fiscale inregistrate in ‘Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale’.

Inspectorii fiscali au verificat o serie de situatii care au creat suspiciuni cu privire la realitatea și autenticitatea bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor. Astfel, ei au suspicionat sustragerea rolelor jurnal din aparatele de marcat electronice fiscale sau a unor parti din acestea (care contineau datele bonurilor fiscale declarate caștigatoare) și revendicarea premiilor pe baza acestor inscrisuri; depunerea unor bonuri care au inscrise date ale unui operator economic care nu functiona și era declarat inactiv fiscal dinainte de data emiterii bonului fiscal depus pentru revendicarea premiului; depunerea unor bonuri care nu au fost emise cu aparate de marcat electronice care nu erau declarate la organele fiscale.

Lista caștigatorilor la extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale este disponibila pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale.

In data de 19 iulie, va fi organizata o noua extragere pentru acordarea de premii in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. La extragere vor participa bonurile fiscale emise in luna iunie 2015. Fondul de premiere pentru aceasta extragere va fi de un milion de lei.

Pana in prezent au fost organizate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale doua extrageri ocazionale, prima in data de 13 aprilie 2015, iar cea de a doua in data de 28 iunie 2015.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2