septembrie 19, 2021

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii septembrie va avea loc duminica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bonuriPrima etapa de selectie a bonurilor fiscale castigatoare, emise in perioada 1 – 30 septembrie, va avea loc duminica, 18 octombrie, a anuntat, joi, Ministerul Finantelor Publice /MFP/.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica va fi organizata prima etapa de selectie care va consta in extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Dupa stabilirea bonurilor fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticitatii de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Potrivit sursei citate, extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 17,20, si va putea fi transmisa in direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Companiei Nationale “Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de o luna, iar posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine). Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea “Conform cu originalul’, pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

MFP precizeaza faptul ca pentru extragerea din data de 16 august in termenul de 30 de zile au fost depuse 15 cereri de revendicare. Totodata, pentru extragerea organizata in data de 20 septembrie a.c. au fost depuse 33 cereri de revendicare a premiilor pana la data de 15 octombrie a.c.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2