Loteria bonurilor: Numarul urias de castigatori ar putea schimba regulile

Reclame home 1
Reclame home 1

bon fiscalLoteria Fiscala, care a facut in primele doua zile de la extragere mai mult de 4.000 de castigatori, ar putea fi reorganizata, tocmai din cauza numarului mare de bonuri castigatoare, scrie ziare.com.

Astfel, una dintre variantele ce ar putea fi luate in calcul in viitor de Guvern este aceea a impartirii banilor intre cele opt directii regionale, de unde sa se distribuie ulterior premiile, anunta Antena 3. Prin aceasta metoda, sumele primite de castigatori ar urma sa fie diferite in functie de regiune.

O alta varianta ar fi aceea ca o persoana sa poata depune un numar limitat de bonuri castigatoare, dupa ce extragerea de Paste a facut ca o persoana sa se prezinte cu 23 de bonuri castigatoare.

„Varianta combinata cu tombola cred ca e o solutie buna. E doar o masura care face parte dintr-un puzzle, avem probleme mult mai mari”, spune Cristian Socol, consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta.

Prima extragere organizata pentru Loteria bonurilor fiscale de catre Ministerul Finantelor si ANAF a avut loc luni si au fost declarate castigatoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei.

La doua zile distanta, ANAF a publicat primele date oficiale legate de Loteria bonurilor fiscale. Astfel, 4.245 de persoane au depus, la sediile teritoriale ale institutiei, cereri de revendicare a premiului, pana miercuri la ora 10.00.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, tot ce e „made in psd” e sortit esecului din simplu motiv ca nu e gindit, ca n-are cine. acum veniti sa schimbati regurile in timpul jocului -auleu-nu mai ramine decit sa le spuneti cistigatorilor ca premiile nu se pot acorda deoarece nu au fost cuprinse in bugetul pe 2015.:))). incepind de luna viitoare si eu o sa fiu cistigator aproape sigur. de fiecare datacind ma duc in lidl si umplu caruciorul o sa cer bon fiscal pentru fiecare produs in parte. – mai multe bilete, mai multe sanse de cistig, parca asta e reclama oricarei loterii din lume -. daca sint refuzat bag din top : piinea e pentru mama, pestele pentru varu sandel, zaharul, faina si uleiul pentru vecina de la parter………. iar prezervativele pentru vecina de la 3 si sint obligat sa decontez fiecaruia.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole