Louis King “The King of the Rockin’ Blues” va concerta la Gradina de Vara “La Tour” din Baia Mare

Reclame home 1

Joi, 25 iulie 2019, intre orele 20.00 si 23.00, in Gradina de Vara “La Tour” va avea loc un concert de exceptie sustinut de artistul australian Louis King supranumit si “The King of the Rockin’ Blues”. Iubitorii si cunoscatorii de muzica buna sunt invitati sa participe la acest eveniment extraordinar, de inalta clasa. Artistul a cantat alaturi de BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan sau Screaming J. Hawkings. Louis a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “Blues Review”.

A cantat alaturi de BB King si Buddy Guy

Louis a reusit sa intre in topurile australiene inca de la lansarea primului sau album in 1996, castigand tot in acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist in cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Acesta a avut onoarea sa cante, de-a lungul carieiei sale, cu artisti desavariti precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul sau original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atat in Australia, cat si in Europa, in cadrul unor festivaluri de Blues si Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.

Louis King, prezent si in Bucuresti si Cluj-Napoca

Inceputul anului 2017 il surprinde interpretand muzica sa inconfundabila in SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu international, care a celebrat 20 de ani de cariera. Cu prilejul acelui turneu Louis King a concertat si la noi in tara in oras precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova sau Brasov.

Anul acesta il primim pentru a trei oara in Romania!

Louis King “Regele Blues-ului Australian” va fi acompaniat de Claudiu Purcarin la tobe, Hanno Hoefer la chitara bass si Eric Hofmans – chitara.

Artist fee: 35 de lei. Biletele se gasesc la barul Gradinii de Vara La Tour, Piata Libertatii nr.5, cu intrarea dinspre Turnul Stefan, Baia Mare.

Foto: Louis King FB
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *