LOVIRE ȘI DISTRUGERE – Maramureșean bătut în Cehu Silvaniei. Printre agresori au fost alți maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani, din judeţele Maramureş şi Satu Mare, bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii, publice au fost identificate, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii din Cehu Silvaniei.

Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Sălaj, Poliţia a fost sesizată, prin plângere, de către doi tineri, de 25, respectiv 30 de ani, unul din judeţul Maramureş şi cel de-al doilea din Cehu Silvaniei, „despre faptul că, în noaptea de 14 spre 15 august 2021, în intervalul orar 0200-0300, în timp ce se aflau pe strada Piaţa Trandafirilor, din localitatea Cehu Silvaniei,  pe fondul unui conflict spontan au fost loviți cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului de un grup de persoane necunoscute, de sex masculin. În urma agresiunii, tânărului din Cehu i-a fost distrus telefonul mobil”.

„Verificările efectuate de poliţişti au condus, vineri, 19 martie a.c., la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor. Este vorba despre cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani, din judeţele Maramureş şi Satu Mare. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Cehu Silvaniei, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii, publice, în vederea administrării întregului probatoriu”, arată IPJ Sălaj.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole