Lovitura de la Cluj: Primaria Baia Mare trebuie sa elibereze Piata Izvoare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Curtea de Apel Cluj a decis ca hotararile Consiliului Local Baia Mare prin care municipalitatea este noul administrator al pietelor Izvoare si Albina trebuie suspendate, pana la solutionarea finala a procesului pe fond, dupa ce SC Piata Aliment SA a cerut acest lucru instantei.

Recursul formulat de SC Piata Aliment SA, fostul administrator al celei mai mari piete din municipiu, a fost admisa de magistratii clujeni in data de 4 iunie.

“Admite recursul declarat de reclamanta SC PA SA impotriva sentintei civile nr. 7468 din 23.XII. 2013 pronuntata in dosarul nr. 7493/100/2013 al Tribunalului Maramures pe care o modifica in sensul ca admite actiunea.

Dispune suspendarea HCL nr. 290/07.08.2013 si HCL nr. 292/07.08.2013 pana la pronuntarea instantei de fond in dosarul nr. 7492/100/2013 al Tribunalului Maramures. Decizia este definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 04.06.2014″, se arata in solutia Curtii de Apel Cluj.

Vlad HERMAN

Reclame home 1
Data curenta: ’19/08/2019’

Related posts

17 Comments

 1. ioan

  Se apropie inca o lovitura data lui chereches PRIVIND ABUZUL IN SERVICIU,, incercand as improprietari pietele din BAIA MARE,, pentru acolitii acestuia si toti hai din primarie care se joaca de-a HOTIILE,, si jocul; cu banii publici,, deci k… cat esti de unpr iti vine randul !!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. vasilica

  cine o sa suporte toate cheltuielile ? eu ca si cetatean a acestei urbi o sa deschid un proces prin care o sa cer ca toate cheltuielile sa fie suportate de cei VINOVATI si nu de la bugetul local.CINE SE INSCRIE SA MA SUSTINA SAU SA FIE SEMNATARUL PLANGERII ?

  Reply
  1. Pop

   Mai du-te si tu si prohodeste la biserica. Chiar nu faceti diferenta intre drept si oblu? Atata ura si lipsa de obiectivitate, maine se vor c… tiganii in usa ta si ce vei face? Vei face lista cu cei care au usa c… sa dai in judecata primarul? Da treziti-va oameni buni, cand nu face bine ceva stergeti pe jos cu functionarimea dar cand e ceva pt interesul comun fiti corecti si nu subiectivi.

   Reply
   1. Sefu lui Cereches

    Mai Pop, daca primaru ar fi un om intelept, inteligent si nu s-ar juca toata ziua dea alba neagra am mai intelege.
    Stii vorba aceea fa-te frate cu dracu ca sa treci podu dar fa-te frate cu inteleptu c sa treci marea.
    Noi acum trebuie sa trecem marea si nu podu, deci nu inteleg de ce primaru isi greseste prietenii. Nu e timpu si nici cazu ca sa cadem din lac in put si din put in lac….
    Si apoi zi-ne si noua unde ii barbatia si inteligenta primarului? Eu nu am vazut-o. De cand nu isi mai scriu blogarii baimareni ideile de dezvoltare ale urbei pe blog primaru s-a cam dus la fund…

    Reply
  2. Sefu lui Cereches

   Vasilica, cand un om se comporta neresponsabil trebuie tras la raspundere.
   Mai ai adepti, uite aici un articol mai vechi care indeamna la deschiderea unui proces pe numele lui Catalin Chereches si nu pe functia sa instituia pe care o conduce
   http://adelinamaries.wordpress.com/2014/03/04/circul-taxelor-si-impozitelor-darea-in-judecata-a-cosilierilor-si-primarului/
   Dupa articolul cu pricina Romaltyn chiar a deschis un proces pe numele lui catalin chereches
   Deci se poate

   Reply
  3. dilau

   mai vasilica, care cheltuieli – 5 litri de vopsea, 3 kile de kit si 2 maturi – ?.lasa ca le suportam noi.

   Reply
 3. Pop

  Ioane esti nedrept.Cu cherches sau fara, pietele au fost mulse ani de zile de Adiel si Muresan fara sa plateasca nimic orasului. Crezi ca asta e corect? E legal? Muresan facea peste 200.000 euro net anual fara a fi in legalitate. Nu a platit nici un impozit din 2006 luand doar bani de la vanzatori. Nu te inteleg , era mai bine piata inainte cu tiganeala, mizerie si fara nimic platit catre primarie? Actiunea primarului este justificata, iti place sau nu, atata doar ca nu are rabdare si mai grav are niste juristi de rahat, de la Todoran si d… ala Nicolae fost comisar la GF. Pana nu va intelege ca-i trebuie oameni de valoare si nu pupincuristi va tot avea asemenea surprize. Piata este a baimarenilor si nu a unor profitori asa ca cel putin ai bun simt si comenteaza obiectiv.

  Reply
  1. the baimarean

   d-le Pop , credeti ca se indreapta un rau cu alt rau?Atat timp cat avem o administratie corupta pietele vor fi in continuare un mijloc de sifonat bani indiferent ca o sa incapa pe mana lui Muresan sau a lui chereches Cat despre procesele pierdute de chereches pe banii nostri numai ca vrea el sa calce in picioare pe unul sau altul e numai vina noastra ca-i permitem individului.Da lista prin oras d-le vasilca ,semnez.

   Reply
  2. Teo

   Subscriu.,dar totodata spun ca nu s-a schimbat nimic in piata…doar au adus niste mese noi, in rest aceeiasi tuciurii si comercianti care fac evaziune grosolana in defavoarea producatorilor cinstiti!
   Nu s-a vrut sa se faca ordine!
   Vinovati cred ca sunt toti…de la Administratia Pietelor din subordinea Spau , Comercialul din Primarie , precum si organele de POLITIE si cele de Control ale Fiscului !!!
   O fi neglijenta in serviciu sau ALTCEVA ? 🙂

   Reply
 4. Sefu lui Cereches

  Domnilor. Agricultura romaneasca e nereglementata. Toti au certificat de producatori pe ochi frumosi.
  Situatia e la fel in toata tara nu doar la Baia Mare.
  Raul e altul. Cat de sanatoase sunt legumele, fructele si lactatele din piata?
  Si taranul foloseste ingrasaminte chimice la plante si animale.
  In plus daca marfa din piete r mai fi 100% romaneasca treaca mearga. Dar e si din import.
  Deci care rau e mai mare?
  Toata tara face evaziune din agricultura si noi cumparam scump,chir foarte scump si extrem de prost.
  Au ajuns ca si plantele sa fie toxice.
  In rest cu primaru si primaria… asa se intampla cand un tanc fara minte ii ales conducator,
  Cine mai semneaza pentru demiterea primarului care numai ne incurca?!?!?!

  Reply
  1. Sefu lui Cereches

   Daca primaru era un om intelept ar fi rezolvat situatia din piata intr-un mod in care sa fie bine pentru toata lumea.
   Si pentru Muresan, si pentru vanzatori si pentru oraseni. Dar asa dupa inteligenta lui numai ne-a incurcat.
   Ce facem am ajuns sa ne jucam de-a datul in judecata?!? Ca de, e de fite. Cine crede ca are bani discut numai prin avocati. Astea sunt ultimele fite ale parvenitilor si imbogagtitilor peste noapte care au nasurile pe sus.
   Numai ca primaru are fite de multimilionar pe banii baimarenilor. Milionarii au echipe sportive, are si el si banii baimarenilor. Milionarii au masini de fitze are si el pe bani furati de la stat si combustibil furat de la urbis. Milionarii cumpara arta, cumpra si chereches pe banii f…i din primarie in cardasie cu firma ARTMARK. Deci maine o sa vrea jetsetter si iaht privat…

   Reply
    1. Sefu lui Cereches

     mai Bogdaneeeeeee primaru asta al nost mai trebuie sa fie si INTELEPT nu doar inteligent.

     Inteleptu face pace intre toti si face in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea.
     stii treaba cu impacatu lupului, caprei si a verzei? O fi ea problema de logica dar mai tine si de intelepciune.

     Reply
 5. nimenialtul

  Nu sunt genul care sa comentez situatii de genu’, dar cand vad atat de multi idioti cum se cearta in cuvinte scrise pe pagini precum aceasta, ba mai mult, pretinzand ca si cunosc problema si acuza si arunca pietre si se bat cu pumnul in piept, constienti fiind ca inca nu le este bine in tara lor, imi vine doar sa rad ironic si sa va intreb stimati combatanti in ale urbei problematici: care e ala bun ce trebuie sustinut? Sunt sigur ca stiti raspunsul ca doare le stiti pe toate. Daca imi raspundeti la asta, promit ca am sa recunosc ca am gresit tot ce am scris mai sus, altfel se dovedeste ca voi sunteti aia cu glanda pineala prea afectata de la fluor! Sa fiti sanatosi !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *