Lovitura finala! Viceprimarul baimarean Noemi Vida paraseste functia. A pierdut definitiv procesul cu ANI

Viceprimarul baimarean UDMR, Noemi Vida, va fi eliberat din functie. De asemenea, Vida isi pierde si locul in Consiliul Local, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justie a decis sa ii dea castig de cauza Agentiei Nationale de Integritate, in procesul cu Noemi Vida.

Viceprimarul UDMR a fost gasit in incompatibilitate in anul 2015. Potrivit ANI, viceprimarul Coalitiei pentru Baia Mare s-a aflat in stare de incompatibilitate in mandatul 2008 – 2012, intrucat nu a renuntat la contractele incheiate anterior validarii mandatului de consilier local, intre Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, respectiv Primaria Municipiului Baia Mare, si S.C. OPUS MEDIA S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia aceasta detine functia de administrator si calitatea de asociat), incalcand legea.

Conform informatiilor furnizate de Primaria Municipiului Baia Mare, Vida Noemi a incasat in perioada de incompatibilitate aproape 30.000 de lei, bani de la bugetul local.

Noemi Vida a atacat in instanta raportul ANI, iar dupa mai multi ani de judecata, dosarul a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justie, care s-a pronuntat definitiv asupra cauzei.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1