Lovitura pentru PNL. Liberalii se prabusesc in sondaje, iar ALDE si PMP intra in Parlament

PNL

vot mainiPotrivit ultimului sondaj prezentat de sociologul Marius Pieleanu, statisticile arata ca PNL se prabuseste, iar diferenta intre PSD si liberali creste. In schimb, spre surprinderea multora, ALDE si PMP intra sigur in Parlament.

Se pare ca optiunile romanilor arata faptul ca odata cu alegerile parlamentare din 11 decembrie s-ar putea schimba guvernarea Romaniei, insa, totul depinde de scorul obtinut.

Sinteza sociologica realizata de Avangarde si prezentata ieri, pe postul de televiziune Antena3, arata ca PSD ar obtine un procent de 38%, iar PNL este cu 12% mai jos. Potrivit prezentatorului Radu Tudor, alianta PSD-ALDE ar obtine dupa redistribuire 51 % din mandate in noul Parlament.

Va prezentam mai jos sinteza intentiei de vot comparativ iunie – noiembrie:

Partid – Iunie – Noiembrie – Diferenta

PSD – 40% – 38% – scade 2%

PNL – 30% – 26% – scade 4%

USR – 8% – 12% – crește 4%

ALDE – 6% – 7% – crește 1%

PMP – 5% – 5% – trece pragul electoral

UDMR – 5% – 5% – trece pragul electoral

Astfel, o majoritate PSD + ALDE  = 45 %, iar PNL +USR = 38%.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. timbus

    Ca sa le stricam jocurile si sa-i incurcam pe ultrasi ( PSD+ALDE ) si ( PNL+USR ) e de votat PMP si UDMR.Pentru ceilalti inseamna ca voturile sunt inutile si vor ingrosa PSD si PNL.La noi cele doua partide se prezinta catastrofal,cu oameni in majoritate vechi si slugarnici fata de Centru si care desigur nu au facut absolut nimic ca sa iesim din zona neagră.La UDMR avem doar interesele lor si nu le pasa de restul iar cei de la PMP mai mult povestesc decat sunt in stare sa facă.

    Reply
  2. ssm

    Ultima isprava a acestor indivizi,nu e faptul ca au contestat prin presedinte anularea celor 102 taxe ci o isprava prin care o sa intre in istorie:au reusit sa impuna o noua taxa,de data asta cu dedicatie pentru carutasi:sa-i oblige sa aiba RCA ( nu stim de ce nu-i obliga sa-si faca si Casco), calul sa aiba potcoave de iarna iar rotile carutei sa nu mai aiba cauciucurile naspa ci sa fie echipate de iarna.Daca nu ai voie sa anulezi taxe ar fi normal sa nici nu poti sa inventezi altele .Ce zice viitoarea doamna deputat Chereches?De ce nu se extinde aceasta obligativitate si pentru scaunele cu rotile,targi ( sa aiba treaba cu sănătatea ) sau pentru biciclete( cati nu ajung in spitale).Dolha in viitorul mandat ( ca tot s-au rezolvat toate problemele judetului ) ar trebui sa propună obligativitatea ca toate scările de lemn sa aiba fusteii echipati de iarna ( sa nu aluneci ),mai ales ca multi cetateni au ajuns in spital datorita acestei neglijente.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1