Luare de ostatici in Franta – Vezi imagini live

PNL

mascatiDoi suspecti despre care politia franceza afirma ca aproape sigur sunt autorii atacului de miercuri asupra publicatiei satirice Charlie Hebdo se afla in cladirea unei tipografii din localitatea Dammartin-en-Goële, la circa 20 de kilometri de aeroportul Roissy – Charles de Gaulle, unde au luat cel putin un ostatic, relateaza mass-media franceza citata de Agerpres.

In zona a fost desfasurat un important dispozitiv politienesc si de forte speciale, localitatea fiind de asemenea survolata de elicoptere, ministrul de interne Bernard Cazeneuve confirmand ca o operatiune este in curs. Populatiei i s-a cerut sa nu iasa pe strazi, iar elevilor din scoli si licee nu li se permite sa paraseasca cladirile acestora.

De asemenea, traficul aerian pe aeroportul Charles de Gaulle este perturbat dupa ce doua piste au fost inchise.

Este “aproape sigur” ca autorii luarii de ostatici de vineri dintr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële, situata nu departe de aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, sunt cei doi suspecti din atacul de miercuri asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului francez de Interne, transmite Reuters.

Politia franceza a confirmat ca in sediul unei tipografii din localitatea Dammartin-en-Goële, situata nu departe de aeroportul Roissy — Charles de Gaulle, se desfasoara o luare de ostatici, iar inainte s-a inregistrat un schimb de focuri in timpul ce politia urmarea doi indivizi, presupusii autori ai atacului asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, relateaza mass-media franceza.

Numarul persoanelor luate ostatice nu este deocamdata cunoscut, iar localitatea mentionata este incercuita de trupele speciale.

Schimbul de focuri s-a produs in zona localitatii Dammartin-en-Goële, la circa 20 de kilometri de aeroportul Roissy. Potrivit primelor informatii confruntarea s-ar fi soldat cu 2 morti si 20 de raniti, dar o procurorul Parisului a dezmintit existenta vreunui deces.

Potrivit politiei, anterior suspectii au confiscat unei femei dintr-o localitatea apropiata un autoturism Peugeot 206, aceasta declarand politiei ca cei doi au semnalmente ce corespund celor ale autorilor atacului de miercuri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1