Lucian Bute a anuntat ca va deschide o tabara de box pentru copii

Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a anuntat ca va deschide, in vara anului viitor, o tabara de box pentru copii, scrie Agerpres.

”Stati aproape… In curand amanunte despre tabara mea de box pentru copii, in vara lui 2020, in colaborare cu Carrefour Multisports din Laval (…)”, a scris Bute pe pagina sa de Facebook, atat in limba romana cat si in franceza si in engleza.

Lucian Bute, care in februarie va implini 40 de ani, a anuntat in luna martie ca isi incheie activitatea competitionala. El a sustinut ultimul sau meci din cariera profesionista pe 24 februarie 2017, la Quebec City, pierzand prin KO in fata columbianului Eleider Alvarez.

Mister KO, cum era poreclit Bute, si-a aparat cu succes de noua ori titlul mondial IBF la supermijlocie, si a incheiat cu un palmares la profesionisti de 32 de victorii (25 KO) si 5 infrangeri (2 KO). Bute are in palmaresul sau de boxer amator o medalie de bronz la Mondialele din 1999, de la Houston, dar si o medalie de aur la Jocurile Francofoniei din 2001 de la Ottawa-Hull (Canada), ambele la categoria welter.

Nascut in comuna galateana Pechea, Lucian Bute locuieste impreuna cu familia la Montreal, el avand si cetatenia canadiana.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole