Lucian Morar anunta ca va candida pentru presedintia Consiliului Judetean

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

lucian morarPrimarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, membru UNPR, va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures.

Cel putin asa reiese dintr-o postare a edilului facuta pe Facebook.

“Pregatit pentru Presedintia Consiliului Judetean Maramures!”, a scris Lucian Morar pe reteaua de socializare.

Alegerile locale vor avea loc in 5 iunie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Dan

  prietene,nu crezi ca e o pălărie prea mare pentru tine?Nu ai reusit sa scoti Ulmeniul din foame si acum iti propui sa repui pe sine ,din deraiere,acest judet.Am citit in presa cum enumerai marile realizări pentru Ulmeni,iar daca am fi nascuti ieri din spuma marii,chiar te-am fi crezut.Zeci de firme,activitati,productie,locuri de munca,bla bla bla,încât ai crede ca Ulmeniul e tigrul economic al județului si nu un prăpădit de oras fantoma,cum sunt încă multe localități in care predomina asistatii sociali si crunta sărăcie.Eu zic sa te trezesti la realitate,ar fi cazul.Sper sa nu fie acest articol un advertorial si sa fiu cenzurat dar in judetul asta am ajuns sa nu mai avem limite,toti sunt niste speciali si mari profesionisti astfel încât am ajuns ultimii din Transilvania,încât nu mai avem nimic: industrie,agricultura,turism,infrastructura.

  Reply
 2. Zoltan Kis

  Fereasca D.zeu ca acest ticalos mincinos sa ajunga in ca Presedinte al consiliului? Pe amaratii din Ulmeni de 10 ani doar din minciuna in minciuna tine si doar cu votul Tiganilor pe care le cumpara a reusit sa pastreze functia de primar.

  Reply
  1. Bonis

   Asa e,dar amu crede ca ar putea prosti un intreg judet.Dar daca o reusit Man si Ciceu,de ce ar fi el mai prejos,nu ?

   Reply
 3. RE

  Aveti dreptate d-nul Zoltan, doar cu votul romilor a ajuns primar, asa se gandeste ca va ajunge si la CJ, nu prea cred, in schimbnu a facut nimic nici pt romani nici pt romi

  Reply
 4. Justitiar politic

  cu toate ajutoarele date tiganilor de data aceasta nu e sigur ca va fi votat! Cei care i au deschis usa au vazut ca nu mai este un model si ca s-a imbogatit doar sine si a sacrificat pana si familia. In ce valori mai crede acest aspirant la conducerea judetului daca nici cap de familie nu a fost bun?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1