Lucian Morar, noul presedinte al Partidului Miscarea Populara Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

lucian-morarLucian Morar, vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures, a fost desemnat presedinte al Partidului Miscarea Populara, la nivel judetean. Numirea sa a venit printr-o hotarare apartinand conducerii centrale a formatiunii, semnate de presedintii Eugen Tomac si Valeriu Steriu.

Hotararea comunicata in cursul zilei de marti, 9 august, vine dupa cateva saptamani de tensiuni acumulate in interiorul partidului. Neoficial, la conducerea acestuia a fost prezentat deputatul Nutu Fonta, venit in Miscarea Populara din UNPR. Insa decizia luata nu a fost una definitiva.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Lucian Morar, insotit de cativa membri prezenti in conducerea judeteana a partidului, s-a deplasat la centru, unde a prezentat situatia existenta in judet. Surse din interiorul PMP Maramures afirma ca Nutu Fonta nu a fost dorit la sefia filialei judetene, preferat fiind Lucian Morar sau un alt nume.

Prin hotararea luata, centrul arata ca a tinut cont de dorinta majoritatii, numindu-l pe Lucian Morar presedinte interimar al PMP Maramures.

ZiarMM

 

lucian morar presedinte pmp maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2