Lucrari ale elevilor Scolii Populare de Arta “Liviu Borlan” Baia Mare vor fi expuse la Suceava

home camp2
home camp2
home camp2

tablouri picturaScoala Populara de Arta “Liviu Borlan” Baia Mare va participa la Concursul National de Arta Plastica “Ion Irimescu”, editia a IX-a de la Suceava. Scopul acestui concurs il reprezinta promovarea si afirmarea valorilor creatiilor elevilor scolilor de arte din tara.

Invitatia de participare a clasei de pictura si grafica – prof. Rodica Tartan din cadrul Scolii Populare de Arta “Liviu Borlan” Baia Mare a fost lansata urmare a participarii cu expozitia de pictura „Maramures, imagini picturale” la cea de a IV-a editie a “Serii artelor – Porti deschise la Scoala de Arte Cluj” din 4 februarie 2016. Astfel, la sectiunea pictura participa eleva Babici Romana cu lucrarea “Inserare in Centrul Vechi”, iar la sectiunea grafica, eleva Tohatan Paula expune lucrarea “Casa bunicii”.

Expozitia este vernisata astazi, 26 februarie, ocazie cu care se va face si decernarea premiilor. Lucrarile premiate vor ramane in patrimoniul Centrului Cultural “Bucovina” – Directia Scoala de Arta “Ion Irimescu” Suceava.

Text si foto: cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *