LUCRARI – Cuplare la reteaua noua de alimentare cu apa potabila

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

S.C. VITAL S.A va intrerupe furnizarea apei potabile joi 23 Mai 2019, in intervalul orar 09.00 – 16.00, pe trei strazi din municipiul Baia Mare. Sistarea se datoreaza unor lucrari de cuplare la reteaua noua de alimentare cu apa potabila. Vor fi afectati de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Petre Dulfu nr. 1, 2, 3, 4, 5, strada Iuliu Maniu nr. 2 si Aleea Noua nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11.

Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Va multumim pentru intelegere.

vitalmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2