Lucrari de punere in siguranta a traficului rutier pe DN18, in Pasul Gutai

home camp2
home camp2
home camp2

Societatea care asigura intretinerea drumului national DN 18 va executa lucrari de punere in siguranta a traficului rutier in zona versantilor montani, informeaza Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Lucrarile de protectie a versantilor, prin derocare si amplasarea de plase ancorate si bariere, cu sprijinul unei firme specializate, pentru a impiedica caderea stancilor si bolovanilor de pe versanti vor fi executate incepand din data de marti, 18 iunie a.c. intre km 20+385 si km 20+425, respectiv km 21+620 si km 21+720; km 21+800 si km 21+930; km 24+710 si km 24+810; km 24+940 si km 25+115; km 35+090 si km 35+160.

”Executarea lucrarilor la versantii din pasul montan pot pune in pericol siguranta participantilor din trafic, avand in vedere faptul ca echipele de interventie vor proceda la dislocarea rocilor instabile. In acest context, traficul rutier va fi restrictionat in zonele cu lucrari si va fi dirijat prin semafoare rutiere, respectiv si de catre angajatii firmei cu palete. De asemenea, in zona vor fi prezente echipaje ale politiei rutiere”, a precizat prefectul Vasile Modovan.

Pentru a evita blocajele rutiere in trafic, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda ca ruta alternativa pentru vehiculele cu o greutate de pana la 7,5 tone folosirea traseului Baia Mare – Baia Sprie – Cavnic – Ocna Sugatag – Feresti – Sighetu Marmatiei, respectiv Baia Mare – Baia Sprie – Cavnic – Budesti – Calinesti – Barsana. Pentru vehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone, respectiv TIR-uri recomandam ca ruta alternativa Baia Mare – Seini-Livada-Negresti Oas-Dealul Huta-Certeze-Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *