Lucrari de reparatii pe DJ 188, in zona localitatilor Viseu de Jos – Bogdan Voda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fenomenele hidrometeorologice periculoase din lunile mai, iunie si iulie au afectat drumul judetean in localitatile Viseu de Jos si Bogdan Voda (zona cartierului Danova).

“Primarul Gavrila Simon a sesizat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si SC Drumuri Poduri Maramures SA despre alunecarea de teren care a afectat terasamentul drumului judetean si podul de la iesirea din comuna Viseu de Jos si care pun in pericol desfasurarea circulatiei rutiere.

De asemenea, a solicitat efectuarea lucrarilor de reparatii necesare. Inginerul Tiberiu Tulici, sef productie in cadrul SC Drumuri Poduri Maramures SA a precizat ca pe DJ 188 urmeaza sa fie executate lucrari complexe si ca a fost intocmit un proiect tehnic.

Pana la realizarea acestora, vor fi instalate indicatoare de semnalizare rutiera a zonei afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase (reducerea vitezei, drum ingustat)”, a declarat Dan Buca, purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *