LUCRĂRI OBLIGATORII – Singurul drum național din județ pe care se toarnă acum asfalt

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Multă vreme singurul drum național din județ care a rămas de izbeliște a fost DN18B care leagă Baia Mare de Targu Lapuș. Acum ceva vreme au fost demarate lucrările de modernizare, s-au oprit la Cernești iar acum de cateva zile bune au fost reluate.

De altfel Direcția de Drumuri și Poduri Cluj a și făcut publice cateva fotografii despre modul în care decurg lucrările pe acest tronson de drum. Lucrările de reciclare la rece sunt efectuate de Secția Producție pe DN 18B, între localitățile Cernești și Târgu Lăpuș. Acum sunt unii care și-ar dori ca această modernizare a acestui drum să continue și pană la Rohia, respectiv intrarea în Boiereni și să nu se oprească în Targu Lăpuș.

Tot drumarii de la DRDP Cluj trebuie să se ocupe urgent de problemele ivite pe DN18 în Pasul Gutai. Și asta repede, pană nu apar alte probleme mai grave. Alții cer CNAIR să rezolve problemele de pe drumul Național DN17C pe raza localității Săcel, un drum fără parapeți, cu poduri și podețe care ar avea nevoie de îmbunătățiri.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2