septembrie 20, 2021

Lucrările de asfaltare pe drumul către Luhei – Poienile de Sub Munte sunt în linie dreaptă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a verificat luni, 13 septembrie, lucrările de asfaltare de pe DJ 187, în zona cătunului Luhei din comuna Poienile de Sub Munte.

Acestea se derulează conform standardelor, astfel că locuitorii cătunului vor beneficia în curând de un drum de calitate.

”Am verificat astăzi stadiul lucrărilor de asfaltare pe DJ 187, prelungirea către cătunul Luhei, comuna Poienile de Sub Munte. Am discutat cu reprezentanții societății Drumuri și Poduri și m-am asigurat că lucrările se desfășoară conform standardelor.

Locuitorii din Luhei merită să aibă drumuri mai bune, pe care să poată circula în condiții de siguranță și confort.
În acest sens, am făcut toate demersurile necesare pentru a demara lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 187, în prelungirea proiectului inițial care prevede reabilitarea între Leordina și Poienile de Sub Munte, cu încă 3,9 kilometri, prelungire care face legătura cu Luhei, un cătun din comuna Poienile de Sub Munte, în care trăiesc peste 1000 de oameni.

Încă de la începutul mandatului ca președinte al Consiliului Județean le-am promis oamenilor din cătunul Luhei că vom asfalta acest drum, astfel încât să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2