Lucrarile de pe DN18 B, aproape de finalizare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian a facut o vizita de lucru, miercuri, 15 octombrie , pe santierul de lucru de pe DN 18B intre Targu Lapus si judetul Cluj, peste dealul Magoaja.

 Aici, Mircea Pop, directorul Sectiei Drumuri Nationale Maramures a dat asigurari ca, in functie de conditiile meteorologice din urmatoarele zile, lucrarile de reabilitate a DN 18B vor fi finalizate in cel mai scurt timp.

Astfel, in momentul de fata s-au finalizat procedurile de turnare a stratului de asfalt pe portiunea dintre localitatea Boiereni si limita judetului Maramures cu judetul Cluj. Totodata firma care executa lucrarile de reabilitate a inceput asfaltarea si dinspre localitatea Chiuiesti (jud. Cluj).

Lucrarile de reabilitare a DN 18B vor fi executate  pe un tronson de drum de8,6 km, intre localitatea Chiuiesti (Cluj) si Boiereni (Maramures), peste dealul Magoaja.

ZiarMM


Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Alin

    Numai prim secretarul face vizite de lucru. Acum nu mai stim care se lauda si isi asuma lucrarea taranul din Grosi ajuns prefect de conjuctura sau senatorul Marius Sorin Bota. Fiecare spune ca el a facut demersurile si datorita lui s-au alocat banii. Doar la romani e posibil asa ceva. Mai bine lua Zetea fraiele si isi asuma politic, dar si public lucrarea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole