Lucrarile de reabilitare a carosabilului de pe strada Culturii au fost finalizate

Reclame home 1
Reclame home 1

Timp de 3 luni de zile pe strada Culturii din Baia Mare s-au executat lucrari de reabilitare la reteaua de apa si canalizare. 

Duminica si duminica spre luni noaptea au fost executate lucrarile de asfaltare si marcajele rutiere pe strada Culturii din municipiu. In aceasta zona strada are 3 tronsoane diferite ca si abordare a circulatiei, conformbaiamare.ro. Primul tronson are 5 benzi, 2 spre raul Sasar si 3 in sens invers, iar cel de-al doilea tronson are 3 benzi si jumatate pe un sens si una si jumatate pe celalalt, pe niciunul dintre cele doua sensuri neexistand parcari.

Cel de-al treilea troson are cate o banda pe sens si parcari oblice amenajate pe fiecare parte. Ca si lucrari la carosabil au fost inlocuite bordurile carosabile, s-au executat lucrari de reparatii la imbracamintea asfaltica existenta, au fost aduse la cota caminele, gurile de scurgere si rasuflatoarele de gaz si au fost inlocuite capacele de camine, gurile de scurgere si rasuflatoarele de gaz nefunctionale si montarea de guri de scurgere noi acolo unde este necesar.

Totodata, au fost trasate noile marcaje rutiere. Lucrari similare au fost executate si la trotuare si in zona Parcului Dacia, se mai arata pe site-ul municipalitatii.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. grig

  excelent pe naiba Sergiu, du-te si vezi tronsonul de la OJT catre Casa de Cultura. E plin de valuri si au marcat deja carosabilul. Bravoooo Cataline….tine-o tot asa…..prostii te aplauda oricum! Noaptea presteaza doar curvele …

  Reply
  1. oltean

   Sunt inca multe de facut.Si str. Hortensiei e varza,iar sensul de la Italsofa poate se gata pana la anu’.

   Reply
 2. Anton

  Anton
  Fugitiv, in finalul declaratiei, primarul zice ca …si trotuarele aferente str. Culturii s-au rezolvat sau se vor rezolva; cand d-le primar? Daca pe str.22 Decembrie s-au rezolvat si trotuarele, speram ca si pe Culturii sa se rezolve, mai ales pe tronsonul b-dul Bucuresti- str. Progresului, trotuar degradat, ondulat, cu trafic pietonal intens, liceele Eminescu si Baritiu + riveranii. ( in zestrea strazii intra si trotuarele!!)

  Reply
  1. alex

   Mai mult ca sigur ti le-ar fi asfaltat Rob si acolitii lui.Sigur ca e mult de lucru pana cand orasul o sa arate locuibil,prea multe probleme s-au strans in timp si toti vrem ca azi sa se rezolve ,parca de frica ca ne lasa balta si orasul va intra din nou in regres.Suntem multi care pe langa asfaltari asteptam sa miste ceva si in interesul economic si social al baimarenilor.Ce se mai aude de mult trambitatul Parc Industrial? Nimic,nimic?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole