Lucrarile de reabilitare pe DN1C Seini, in plina desfasurare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, s-a deplasat marti, 2 septembrie in Seini, pentru a analiza stadiul lucrarilor de reabilitare  pe DN1C. Acesta a fost insotit  de catre primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure.

S-a constatat la fata locului ca sunt in plina desfasurare lucrarile de  reproiectare a zonelor unde nu exista scurgerea apelor pluviale, de  racordare a strazilor adiacente DN1Csi de  acoperire a acceselor de la casele particulare. Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj au dat asigurari ca lucrarile mentionate vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii septembrie.

De asemenea, prefectul Anton Rohian a vizitat Liceul Tehnologic  Agricol “Alexiu Berinde” din Seini. In vederea inceperii in bune conditii a noului an scolar, aici a fost reabilitat vechiul internat, fiind amenajate 8 noi sali de curs, au fost efectuate lucrari de amenajare a curtii interioare si  de dotare  a bazei sportive a unitatii, la aceasta ora fiind in curs de amenajare si un teren sintetic de fotbal.

Toate aceste investitii sunt realizate din bugetul local al orasului Seini.

In aceasta perioada sunt efectuate si lucrari de decolmatare a Vaii Turii din Seini, pe o distanta de2,6 km. Lucrarile sunt necesare pentru a preintampina problemele ce ar putea sa apara in caz de inundatii in zona.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. LAIE

  D-le PERFECT va aduc la cunostiinta faptul ca locatarii din blocul 11+d-ul
  doctor TATARU sunt agresati de functionarea AHOTICA a instalatiei de climatizare de la SERVICIUL DE PASAPOARTE de pe STRADA SCOLII sau B-dul UNIRII cum doriti sa o localizati.
  Cu respect ,
  UN CETATEAN FRUSTAT

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole