Lucrarile de reabilitare pe tronsonul Moisei-Iacobeni au reluate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrarile de reabilitare pe DN18 Moisei-Iacobeni au fost reluate in cursul zilei de luni, 17 martie. Deschiderea santierului de lucru a avut loc in prezenta prefectului judetului Maramures, Anton Rohian, a primarilor si consilierilor locali din Moisei si Borsa, reprezentantului firmei executante Shapir Structures, Julien Starosta, a managerului de proiect Marco Proietti, precum si a directorului Administratiei Nationale a Drumurilor din Romania sectia Baia Mare, Mircea Pop.

Lucrarile au demarat conform graficului de executie in localitatea Moisei de la km 131+627. S-a inceput cu marcarea tronsonului de drum Moisei – Iacobeni si s-a realizat o inventariere a utilajelor ce urmeaza a fi folosite.

Lucrarile de reabilitare vor fi executate pe 3 segmente, respectiv partea de constructie poduri, aliniament si consolidarea drumului.
Firma executanta a dat asigurari ca reabilitarea DN18 pe tronsonul din judetul Maramures va fi finalizata in cursul acestui an.

De asemenea, se face apel catre cetatenii din localitatile prin care trece DN 18, privind implementarea de restrictii de circulatie pe sectoarele de drum unde vor fi executate lucrarile prevazute in Proiectul Tehnic.

Programul de lucru se va desfasura de luni pana vineri, intre orele 7.00 – 20.00, iar sambata intre orele 07.00 – 18.00.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole