Lucrarile la podul peste Somes intre Seini si Pomi pot incepe. Guvernul a alocat 15 milioane lei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrarile la podul peste raul Somes intre Seini si Pomi pot demara, dupa ce licitatia a fost finalizata, iar ordinul de incepere a lor a fost semnat. Mai mult, Guvernul a alocat 15 milioane lei pentru aceasta investitie.

De altfel, proiectul podului care va lega Maramures de Satu Mare a fost prezentat si vicepremierului Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii.

„Proiectul podului peste Somes intre Seini si Pomi, intre Maramures si Satu Mare, a fost prezentat la Seini in fata vicepremierului Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii.

Am ascultat cu admiratie entuziasmul proiectantului si determinarea constructorului si sunt convins ca avem de a face cu un proiect nu doar util, ci si elegant!

Podul peste Somes intre Seini si Pomi este un vis al comunitatii seinene de multe decenii. Azi suntem pe drumul drept inspre realizarea lui! Ministerul Dezvoltarii a alocat deja cele 15 milioane necesare, Consiliul Judetean a eliberat autorizatia de construire, iar licitatia este finalizata si ordinul de incepere a lucrarilor semnat!”, a spus Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. gheo

    Sper ca au prevazut si doua drumuri de centura pentru cele doua localitati,nu de alta dar in secolul asta e naspa sa faci un drum in care sa iesi cu TIR-ul in mijlocul unei comune si in mijlocul unui oras,direct.Desigur,peste 10 ani !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2