Ludovic Orban: ”Aici, în Târgu Lăpuş, se fabrică măşti foarte bune şi nu numai măşti foarte bune” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prezent vineri, 29 mai, la fabrica Techtex din Târgu Lăpuş, premierul Ludovic Orban a declarat că aici se fabrică măşti foarte bune și că se pune la cale producţia, pentru prima oară în România, a stratului filtrant din cadrul măştilor chirurgicale.

“Aici, în Târgu Lăpuş, se fabrică măşti foarte bune şi nu numai măşti foarte bune, ci se pune la cale realizarea, producţia, pentru prima oară în România, a stratului filtrant din cadrul măştilor chirurgicale, măştilor FFP2, straturi care asigură, de fapt, protecţia cea mai mare.

Am şi văzut unde urmează să se instaleze această capacitate. Este foarte important că o companie românească reuşeşte într-un timp foarte scurt să fabrice măşti chirurgicale şi măşti FFP2. Şi, de asemenea, să fie pregătită să înceapă fabricaţia materialului atât de necesar, care stă la baza realizării tuturor produselor de protecţie sanitară, cum sunt măşti, combinezoane, halate protectoare, bonete. Şi am venit să încurajăm această companie, care face paşi foarte curajoşi într-un domeniu extrem de important”, a afirmat Orban într-o conferinţă de presă.

Vlad HERMAN
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. anuca

    Oare…,,sponsorizarile” (donatiile) facute de patronul acestei firme la determinat pe premier sa ii faca o vizita (reclama) ???
    Deci se adevereste …..nimic fara un interes….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *