Ludovic Orban: Autostrada Pitesti-Sibiu este „prioritate zero” pentru PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Realizarea tronsonului de autostrada dintre Pitesti si Sibiu reprezinta o prioritate pentru liberali, a afirmat, sambata, presedintele PNL, Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

„Este o prioritate zero pentru noi, iar eu am demonstrat in mandatul de ministru al Transporturilor ca am fost nu doar preocupat, ci ca am facut pasi inainte foarte semnificativi. Intr-un an si sapte luni de mandat am pornit de la zero, am realizat studiul de fezabilitate, am aprobat indicatorii tehnico-economici, am pregatit documentatia de licitatie pentru realizarea acestui proiect. Din 2008 pana in 2018, din pacate, nu s-a mai facut nimic. (…) Daca as fi ramas ministrul Transporturilor, daca PNL ar fi castigat alegerile, astazi autostrada era gata”, a declarat Orban la Pitesti, in cadrul unei conferinte de presa.

La randul sau, presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a subliniat ca proiectul tronsonului de autostrada dintre Pitesti si Sibiu reprezinta o prioritate si pentru operatorii economici, inclusiv pentru Uzina Dacia de la Mioveni.

„E o mare ingrijorare la Dacia in legatura cu acest proiect, pentru ca se constata ca, dupa atatea promisiuni si dupa atatia ani, nu se misca inca nimic. (…) In noua echipa de conducere a PNL Mioveni au venit foarte multi ingineri care sunt de la Dacia (…). Am constatat ca sunt nemultumiti si sunt ingrijorati de faptul ca s-ar putea ca Dacia sa-si mute o serie intreaga de activitati in alte zone”, a spus Miutescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2