Ludovic Orban contesta controlul judiciar instituit de DNA

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic OrbanLiberalul Ludovic Orban a fost luni la DNA pentru a contesta controlul judiciar impus de procurori, el motivand ca nu considera ca e o masura necesara.

“Va anunt ca am contestat masura controlului judiciar. Consider ca e o masura care nu e necesara, eu sunt un om care a respectat intotdeauna legea, am respectat intotdeauna procedurile in ceea ce priveste derularea anchetei si am fost tot timpul la dispozitia organelor de cercetare penala pentru a aduce lumina in acest caz. Nu am de gand sa parasesc tara, de fapt nu am de gand sa fac nimic care era in restrictiile prevazute in controlul judiciar, nu este motivata, ci este o restrangere a unor drepturi care, dupa parerea mea, nu este necesara in cazul meu”, a declarat Orban la iesire de la DNA.

Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale.

Potrivit DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale.

Detalii pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2