Ludovic Orban, la startul campaniei electorale in Maramures: Realegerea lui Klaus Iohannis e temelia pentru constructia Romaniei Normale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prezent la startul  campaniei electorale in Maramures, presedintele PNL Ludovic Orban ia felicitat pe liberalii maramureseni pentru succesul de la alegerile europarlamentare si lea cerut acestora sa se mobilizezeexemplar si la alegerile de luna viitoare pentru ca ,, realegerea lui Klaus Iohannis serveste interesele romanilor, e temelia pentru constructia  Romaniei Normale.”

In opinia lui Ludovic Orban, liberalii au de dat ,,cea mai importanta batalie, batalia pentru alegerile prezidentiale. Partidul trebuie sa se concentreze la maxim pe aceasta batalie. (…) Incepeti campania in forta. Trebuie sa facem o campanie cum n-am facut niciodata. Trebuie sa facem o campanie directa, adresata catre oameni, in care sa implicam toti alesii locali ai Partidului National Liberal, toti membri activi ai partidului, toti posibilii parteneri pe care-i avem din societatea civila, iar in cadrul acestei campanii trebuie sa transmitem cateva mesaje foarte simple. Ne-am chinuit 30 de ani sa gasim un presedinte bun pentru Romania, asa cum este Klaus Iohannis, ar fi culmea sa ne chinuim sa il schimbam acum.”

Despre constructia  unei tari functionale a vorbit, in fata sutelor de maramureseni prezenti la Comitetulde Coordonare Judeteana a PNL Maramures, si presedintele organizatiei judetene, Ionel Bogdan.

,,Romanii isi doresc o tara normala, in care statul sa lucreze pentru ei, nu impotriva lor, o tara din care sa nu mai fie obligati sa plece,o tara care sa ii respecte si sa ii pretuiasca.Romania Normala este proiectul de tara al presedintelui Klaus Iohannis si al PNL, proiect la care vom munci impreuna, pentru ca la finalul celui de al doilea mandat prezidential al presedintelui Iohannis, care va coincide si cu finalul celor patru ani de guvernare liberala, dupa ce vom castiga alegerile generale de anul viitor, romanii sa fie mandri de tara lor, sa nu mai caute respectul si un trai mai bun prin alte tari.

Le suntem datori cu aceasta tara, asa ca haideti sa trecem la treaba, sa castigam alegerile si sa construim Romania Normala!”, a subliniat Ionel Bogdan in discursul sau.

Venit la Baia Mare pentru a fi prezent la reuniunea maramuresenilor liberali, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan adeclarat ca ,,atunci cand vom reusi sa ii convingem pe maramureseni sa se intoarcaa acasa, inseamna ca am reusit. Sa aveti incredere in echipele PNL. PNL are menirea de a reconstrui Romania. Asa a facut de a lungul istoriei.”

Despre importanta castigarii alegerilor a vorbit si secretarul general al PNL, Robert Sighiartau. ,,Ne asteapta vremuri grele, trei randuri de alegeri, iar alegerile locale subliniez ca sunt foarte impostante. Sunt sigur ca la Maramures o sa castigam Consiliul Judetean.”, si-a exprimat convingerea secretarul general al PNL.

Victoria lui Klaus Iohannis in alegerile de luna viitoare a fost tema discursurilor si celorlalti lideri liberali prezenti la Comitetul de Coordonare Judeteana a PNL Maramures.,,Ne asteapta o campanie care nu este usoara pentru noi. Klaus Iohannis inspira incredere.Merita sa luptam pentru el, pentru ca si el a luptat pentru noi.”, a declarat presedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.

,,PNL are astazi o misiune uriasa. Putem face ce trebuie pentru aceasta tara.”, a afirmat si presedintele PNL Bistrita Nasaud, Ioan Turc, in vreme ce vicepresedintele PNL Adrian Oros a subliniat ca e convins ca ,,impreuna vom castiga alegerile prezidentiale, locale si parlamentare.”

Peste 800 de maramureseni au fost prezenti la reuniunea Comitetului de Coordonare Judeteana a PNL, eveniment desfasurat la ATP Tech Center- Sala Filadelfia, in prezenta a numerosi lideri liberali la nivel national, care au venit in Maramures chiar in prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2