Ludovic Orban: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, este convins ca PNL se va impune in alegerile parlamentare din acest an, indiferent daca acestea vor fi anticipate sau la termen, informeaza AGERPRES.

El a declarat, vineri, la Iasi, ca “Parlamentul actual nu mai are nicio legatura cu optiunile politice ale romanilor de astazi”, iar din acest motiv PNL va face tot ce depinde de el pentru a ajunge la anticipate.

“PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc. Problema este ca Parlamentul actual nu mai are nicio legatura cu optiunile politice ale romanilor de astazi. Ele sunt rezultatul unor alegeri, din decembrie 2016, care au dat o componenta, care este in totala contradictie cu ceea ce vor romanii astazi. Se poate spune ca acest Parlament tine prizoniera intreaga societatea romaneasca si el nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei. De aia ne dorim alegeri anticipate, pentru a avea cu adevarat un guvern care sa aiba un sprijin solid, omogen si puternic in Parlament, pentru realizarea reformelor de care are nevoie Romania”, a afirmat Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. big father

    ….si daca esti asa de sigur ca pnlpd-ul va castiga alegerile,de ce -ti trebuie anticipate?doar de dragul irosirii banilor?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1