Lufthansa testează un nou concept de așezare a pasagerilor în avion la clasa economică, numit Sleeper’s Row

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Într-o perioadă în care distanțarea socială este o preocupare generală, Lufthansa testează un nou concept de așezare în avion la clasa economică, numit Sleeper’s Row, care constă în rezervarea unui întreg rând de scaune de către un pasager, pe care poate să doarmă, în schimbul unei sume suplimentare, relatează profit.ro.

Operatorul aerian german testează acest concept pe ruta dintre Frankfurt, Germania, și Sao Paulo, Brazilia, între 18 noiembrie și jumătatea lunii decembrie, scrie News.ro. Ideea este ca pasagerii care călătoresc la clasa economică să aibă posibilitatea să rezerve un rînd de trei-patru scaune, iar apoi să se întindă pe el, în mod similar condițiilor de care beneficiază pasagerii la clasa business. Călătorii primesc o pătură, o pernă și o salteluță, pentru a îmbunătăți confortul. De asemenea, acești pasageri vor beneficia de prioritate la îmbarcare.

Persoanele interesate pot cumpăra acest serviciu suplimentar la aeroport, fie în timpul check-in fie la poartă, pentru o sumă suplimentară de 260 de euro față de prețul biletului. Acest concept nu este nou. Compania Air New Zealand a oferit un astfel de serviciu, numit Economy Skycoach, din 2011.

Air New Zealand promovează Skycoach ca fiind perfect pentru familii, iar prețurile variază în funcție de zbor. În 2019, Airbus a lansat conceptul Settee Corner, care folosește configurația de trei scaune de la clasa economică pentru un loc de lux, de timp canapea, care ocupă mai puțin loc și cântărește mai puțin decât locul Business Class. În acest an, Air New Zealand a adus locurile de tip pat de la clasa economic la un nou nivel, solicitând brevetarea unui concept nou, Economy Skynest, care constă în șase locuri tip pat care pot fi instalate în cabina economică.

Între timp, designerul Jeffrey O’Neill a prezentat conceptul său inovator pentru locul economic, numit Zephyr Seat, o configurație de locuri supraetajate. O’Neill a declarat, în iunie, pentru CNN, că s-a gândit la intimitatea mai mare oferită de acest sistem va atrage călătorii în contextul noului coronavirus, chiar dacă Zephyr Seat este în prezent în faza de proiectare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *