Luna iunie a debutat cu mai multe activitati desfasurate de politisti in mijlocul copiilor

Copiii sunt speciali si merita toata atentia si grija noastra. Atenti la siguranta si bucuria copiilor, politistii nu refuza nicio invitatie de a participa la evenimentele organizate special pentru ei.

Oraselul copiilor, organizat la Viseu de Sus, a fost o ocazie minunata pentru politistii din oras de a se intalni cu cei mai activi copii. Cei mici au fost bucurosi sa cunoasca o parte din tehnica din dotare a politistilor, sa interactioneze cu oamenii legii si sa primeasca sfaturi care sa-i protejeje.

Politistii sunt si prietenii copiilor de la Gradinita Nr. 1 cu program prelungit din orasul Targu Lapus. Intalnirea cu cei mici s-a axat pe jocuri si dezbateri potrivite varstei lor. Astfel, copiii au discutat cu prietenul lor, politistul, despre regulile de circulatie si despre cum trebuie sa se comporte in anumite situatii. Cea mai mare bucurie a micutilor a fost sa urce in autospeciala de politie si sa porneasca sirenele.

Totodata, copiii au invatat despre 112 – numar unic pentru apeluri de urgenta si au fost sfatuiti sa nu ezite sa il foloseasca atunci cand se afla in pericol.

Informatii furnizate de IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1