In luna martie, femeile sunt rasfatate: Alege cadoul care o reprezinta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

spaFie ca vorbim despre mama, sotie sau iubita, luna martie este dedicata femeii. Si cum 8 Martie, vine imediat dupa Valentine’s Day si 1 Martie, nu e de mirare ca multi raman fara idei atunci cand trebuie sa aleaga un alt cadou pentru femeia draga. Reprezentantii complexului de relaxare AquaStar Satu Mare au pregatit un weekend special pentru celebrarea acestui eveniment. Nu trebuie decat sa alegeti ce vi se potriveste.

Peeling corporal, masaj wellness, masaj facial, baie cu plante, masaj de relaxare cu aromaterapie, sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de catre reprezentantii AquaStar, pentru ca fiecare femeie sa se simta unica si speciala. Nici baile nocturne nu vor lipsi din weekendul dedicat doamnelor si domnisoarelor, atmosfera romantica fiind intretinuta de catre invitatul special din Ungaria, maestrul saunelor.

Fiecare pachet wellness dedicat femeilor, cuprinde un bilet de intrare la AquaStar cu acces nelimitat in lumea saunelor, pachetele fiind valabile in intervalul 7 – 8 martie. Pentru informatii suplimentare si rezervari clientii au la dispozitie numarul de telefon: 0361. 409.888.

Pachetul reginei: peeling corporal cu migdale macinate, baia Cleopatrei cu lapte, miere si petale de trandafiri (30 minute), masaj wellness cu miere si ulei de maslina (60 minute), masaj facial (30 minute) – 150 lei.

Pachet lux: baie cu plante: ghimbir, galbenele, ulei maslina (30 minute), masaj de relaxare cu aromaterapie (30minute) – 55 lei.

Bai nocturne: 7 martie, 22.30 – 02.00, pretul de intrare fiind doar 25 lei.

ZiarMM

RO Pachete wellness 8 martie

Baie nocturna 8 martie 2015

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2