Luna plina pentru Ansamblul Folcloric National “Transilvania”. Spectacole in Israel si Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luna noiembrie va fi una plina pentru Ansamblul Folcloric National “Transilvania”, cu spectacole in Israel si Baia Mare.

Astfel, in perioada 2-9 noiembrie, Ansamblul va particip la un turneu in Israel prin care se doreste marcarea a 100 de ani de la Marea Unire.

“Luna noiembrie va fi o luna plina pentru institutia noastra. In prima saptamana, impreuna cu TVR Cluj si TVR 3, vom organiza un turneu in Israel, un turneu care doreste sa marcheze cei 100 de ani de la Marea Unire a poporului roman si formarea statului modern roman. Noi vom avea de acolo in direct transmise doua emisiuni pe TVR Cluj – Cantec si poveste. Aceste emisiuni le vom face din doua orase foarte frumoase, din Haifa si Zihron Iacov”, a spus Iuliana Dancus, managerul Ansamblului Folcloric National “Transilvania”.

La mijlocul lunii, in Baia Mare se va desfasura cea de-a opta editie a Festivalului Concurs de Romante – Poveste de Toamna. Evenimentul va fi preluat de TVR 3 si va putea fi urmarit ulterior pe TVR 3, in cadrul emisiunii “Cantec si poveste”.

La mijlocul lunii organizam cea de-a opta editie a Festivalului Concurs de Romante – Poveste de Toamna. Avem inscrisi 13 concurenti, iar in data de 17 si 18 noiembrie, la Casa Tineretului, de la ora 17.00 va avea loc concursul – sambata -, iar duminica gala”, a adaugat Iuliana Dancus.

Invitatii evenimentului vor fi soprana Bianca Ionescu, directorul Teatrului National de Opereta si Musical “Ion Dacian”, Vlad Mirita, Alexandru Manzat, Virginia Irimus.

Vor prezenta Ioana Pricop si Mircea Sine. De asemenea, Angela Buciu si tenorul Alexandru Manzat vor lansa un album de romane.

Pretul unui bilet este de 20 lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2