Lunea viitoare comisiile de specialitate PNL-PDL vor pune pe masa proiectul noului partid

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca lunea viitoare comisiile de specialitate PNL-PDL vor prezenta comisiei mixte de negociere proiectul noului partid, cel de statut, programul economic si politic si al viitorului candidat la Presedintie, informeaza Agerpres.

“Luni, 30 iunie, colegii nostri din comisiile de specialitate vor pune pe masa comisiei mixte de negociere proiectul noului partid, proiectul de statut, proiectul de program economic al noului partid si al viitorului candidat la Presedintie si, de asemenea, un proiect de program politic. Aceste trei proiecte redactate de sefii de subcomisii vor intra in discutia colegilor de la PNL. Dupa aceste discutii, vom avea din nou consultari impreuna si vom finaliza proiectul de tara care este punctul final al procedurilor pe care le desfasuram acum”, a spus Predoiu, dupa intalnirea PNL-PDL.

El a aratat ca in ceea ce priveste sigla si numele noului partid acestea sunt chestiuni in discutie care vor fi finalizate dupa ce “proiectele vor fi pe masa”.

La randul sau, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a adaugat in acest sens ca nu a existat inca o intalnire a comisiei de statut si ca PNL si PDL lucreaza la un draft, dar ca acesta nu a fost convenit.

Pocora a precizat ca intalnirea PNL-PDL a fost tehnica, facandu-se o evaluare a situatiei din organizatii.

“Ceea ce s-a remarcat este ca a inceput dialogul intre organizatiile judetene. Unele organizatii au dialogul mai avansat, altele sunt la inceput, dar premisele sunt pozitive”, a afirmat ea.

Purtatorul de cuvant al PNL a aratat ca incepand de luni comisiile de specialitate PDL-PNL se vor intalni si vor lucra pe textele de statut si de program.

In ceea ce priveste desemnarea unui candidat comun la Presedintie, Predoiu a afirmat ca PDL si PNL evalueaza ofertele pe care le au din partea unor case specializate de cercetare sociologica pentru profilul de candidat si apoi masuratoarea candidatilor. El a precizat ca aceste masuratori se vor realiza dupa 15 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *