Lupta anului, AYO Fighting Tournament: Luptatorii au trecut cantarul oficial (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sunteti pregatiti pentru cea mai tare gala de lupte din acest an? Cei 22 de luptatori care se vor intrece in ring, sunt mai pregatiti ca oricand.

Azi, centrul comercial Vivo din Baia Mare a gazduit proba cantarului oficial, unde adevarati profesionisti au demonstrat cu o zi inaintea meciului, faptul ca se incadreaza in limitele categoriei.

Astfel, sambata, 25 martie are loc AYO1, unde nume mari din kickbox-ul romanesc, precum eroul baimarean, Florin Cardos si multi altii, timp de patru ore vor duce o lupta vie in cadrul a 10 superfight-uri de kicbox si un meci de box profesionist.

Mult asteptatul eveniment este prezentat de Gina Pistol si Radu Tudor, iar printre invitatii care ne onoreaza orasul ii amintim pe Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu si Sebastian Cozmanca.

Organizatorii s-au declarat multumiti de cum au decurs lucrurile pana in acest moment si promit ca acest eveniment de mare anvergura va deveni o traditie.

Startul Galei Ayo1 este gazduit de Sala Sporturilor, incepand cu ora 20.00, iar doritorii pot achizitiona biletul si de la intrare, pretul fiind 50 lei sau 200 lei zona VIP.

Bianca VLASAN

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2