septembrie 20, 2021

LUPTE POLITICE – Ludovic Orban a venit să-i convingă pe liberalii din județ să-l voteze președinte al PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ludovic Orban a venit azi, 11 septembrie, în Baia Mare. A avut o ședință la sediul PNL de pe Bulevardul București la care au luat parte foști și actuali primari din județ, consilieri locali și județeni, parlamentari PNL, dar și conducerea PNL Maramureș. Orban a încercat să-i convingă că este cel care merită să fie președintele tuturor liberalilor.

Trebuia să fie apoi o „conferință de presă„ ținută în fața sediului PNL, însă liberalii maramureșeni și Ludovic Orban au arătat cât respect arată față de jurnaliștii prezenți. Pe care i-au ținut în fața sediului de partid mai bine de oră, fără ca măcar mai apoi să își ceară scuze față de întârzierea nepermis de mare.

În fine, au urm,at declarațiile făcute de Orban, care este convins că i-a convins pe liberalii maramureșeni să-l voteze președinte al partidului în detrimentul lui Câțu, care a fost și el acum câteva zile în județ, tot cu argumentele pentru care el ar merita să fie președinte. În declarația sa Orban a spus clar și răspicat că pleacă cu prima șansă în aceste alegeri, iar unul dintre motive este cel legat de faptul că este o persoană cunoscută de toți liberalii din țară, altfel spus este un președinte popular.

„Am venit cu mare bucurie aici, în Baia Mare, în Maramureș, un județ unde am venit foarte des. La o organizație unde am mulți prietemni, o organizație care a avut rezultate foarte bune. Mi-am prezentat moțiunea, au fost opinii pro și contra, așteptarea mea este ca delegația care va reprezenta PNL Maramureș la congres să fie o delegație în care să se regăsească oameni cu cele mai bune performanțe electorale și să decidă fiecare cum crede că e mai bine pentru PNL. Eu consider că am prima șansă la acest congres, așa cum e firesc și normal„, a spus Orban.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2