LUX – Ferrari furat din Germania, oprit în trafic de polițiștii de frontieră

Reclame home 1
Reclame home 1

Un Ferrari furat din Germania a fost depistat weekendul trecut de către poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Brăila. Mașina, în valoare de 788.000 de lei, figura în bazele de date ca fiind furată, alertă introdusă cu doar o zi înainte, adică în 15 mai.

„În data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Ferrari California, înmatriculat în  Germania, condus de un cetăţean irakian în vârstă de 40 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, cu o zi înainte”, au anunțat autoritățile.

Bărbatul de la volan le-a declarat oamenilor legii că autoturismul este  achiziţionat în sistem leasing şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi. Cercetările în cauză continuă pentru săvârşirea infracţiunii de inuire. 

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole