Macovei: Demisionez din PDL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a anuntat demisia din partid si a sustinut ca reactia sa vine in urma actiunilor democrat-liberalilor si a deciziei de a-l sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din noiembrie, scrie Agerpres.

”Astazi demisionez din PDL. Nu este un gest pripit, am reflectat mult la aceasta decizie. Cred ca ceea ce se intampla astazi in PDL este gresit si din acest motiv am decis sa demisionez.

Se fac in PDL tot felul de intelegeri de la o zi la alta. Ne-am trezit in PDL cu un candidat care nu este al PDL, care nu a prezentat o viziune pentru Romania, care nu a avut niciodata ca prioritate statul de drept, nu a facut niciodata nimic in mod real pentru aceste valori in care eu cred. Stim ca in ultimii ani Iohannis a facut intelegeri atat cu Ponta, cat si cu Voiculescu.

Este denumit premierul Grivco, cel propus de PSD si Voiculescu pentru a fi premier.

Eu nu cred ca reprezinta dreapta si de aceea nu sunt in ACL si plec si din PDL. Iohannis nu a dovedit ca este de dreapta, nu a dovedit ca apara statul de drept si vrea anticoruptie”, a subliniat Macovei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2