Made in Baia Mare. Aici se produc cele mai ieftine masini electrice si costa 13 mii euro

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Un grup de intreprinzatori din Maramures a lansat proiectul celei mai ieftine masini electrice ”Made in Romania”, automobilele GTG urmand sa fie asamblate la Baia Mare si vandute la un pret care porneste de la 13.700 de euro, noile automobile asigurand o autonomie de o zi in traficul din oras.

”Suntem in faza de implementare a proiectului, care se ridica la 1,5 milioane de euro, din care 74% din fonduri europene si restul din fonduri proprii. Proiectul presupune o linie de asamblare la Baia Mare si una de testare, aici urmand sa lucreze peste 20 de angajati. Avem termen sa punem in functiune linia de asamblare in februarie 2019, va avea o capacitate de 10 masini pe schimb, iar pe an 4.000 de bucati, in prima faza. Conceptul automobilelor apartine unui designer italian. Deja am scos pe piata primele masini, doua fiind asamblate la Baia Mare, celelalte doua la un partener din Bucuresti. Livrarea se face acum la trei luni, dar dupa punerea in functiune a liniei de asamblare termenul se va scurta la doua-trei saptamani”, a explicat Gheorghe Muresan, pentru mediafax.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

3 Comments

  1. sebi

    Iar Bucuresti? Produceti aici in zona daca sunteti maramureseni adevarati.Cum s-a ridicat unul in judet cum a fugit in Cluj Napoca sau in Bucuresti.Imi plac businessmani bacauani,aia nu au parasit orasul,unii fiind chiar cei mai tari investitori romani din tara.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2