Madridul va gazdui pentru prima oara o editie a cunoscutei Oktoberfest

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Capitala Spaniei va gazdui pentru prima oara cunoscuta sarbatoare germana ŤOktoberfestť in perioada 17-21 septembrie, la Palatul Sporturilor (Palacio de los Deportes), anunta vineri cotidianul ABC citat de Agerpres.

Madrilenii vor avea astfel ocazia ca, pe durata a cinci zile, sa deguste bunatati din gastronomia bavareza, care vor fi aduse special din Germania.

Pe durata intregii sarbatori, locuitorii capitalei spaniole isi vor putea rezerva locurile la masa si petrecere in cadrul a doua sesiuni — cea de la miezul zilei sau cea de seara.

ŤOktoberfestť, una dintre cele mai cunoscute sarbatori germane, este si una dintre cele care atrage cei mai multi turisti. Ea are loc in capitala Bavariei, München, din 1810, cand a fost organizata pentru prima oara cu ocazia casatoriei printului mostenitor Ludovic I al Bavariei cu printesa Theresa de Saxa-Hildburghausen.

In prezent, dupa mai bine de doua secole, sarbatoarea are loc in Theressienwiese din capitala Bavariei, primind in fiecare an peste 6 milioane de invitati, din toate colturile lumii.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2