MAE/Atentionare de calatorie: Spania-Greve ale personalului de bord al Ryanair

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei utilizand transportul aerian ca, pe fondul grevelor anuntate de compania Ryanair, orarul zborurilor ar putea fi afectat, relateaza Agerpres.

Astfel, cursele operate de compania aeriana Ryanair ar putea suferi modificari in urmatoarele zile din luna septembrie: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 si 29, informeaza MAE intr-un comunicat transmis vineri.

Se recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile oficiale ale companiilor pentru a se informa asupra starii curselor aeriene aferente calatoriilor programate.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile vor fi redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center, in regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu un caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Madrid: +34649656032.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginilor de internet http://madrid.mae.ro, http://almeria.mae.ro, http://barcelona.mae.ro, http://bilbao.mae.ro, http://sevilla.mae.ro, http://ciudadreal.mae.ro, http://castellon.mae.ro, http://zaragoza.mae.ro, www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste in siguranta” (http://www.mae.ro/app_cs), care ofera informatii si sfaturi de calatorie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2