septembrie 28, 2021

MAE: Ne manifestam surprinderea si dezamagirea pentru modul in care premierul bulgar s-a referit la turistii romani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Afacerilor Externe isi manifesta “surprinderea si dezamagirea” pentru modul in care premierul bulgar, Boiko Borisov, s-a referit la turistii romani despre care a spus, potrivit presei, ca ar aduce pesta porcina in tara sa, informeaza AGERPRES.

“Dincolo de argumentele tehnice ce vor fi oferite de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru a raspunde la afirmatiile nefericite ale premierului Bulgariei, Boiko Borisov, nu putem sa nu ne manifestam surprinderea si dezamagirea pentru modul in care premierul bulgar s-a referit la turistii romani, mai ales in conditiile in care acestia contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei”, se arata intr-o declaratie a MAE, postata pe Facebook.

Potrivit Radio Romania Actualitati, Boiko Borisov a declarat: “Sunt sigur ca turistii romani au adus pesta porcina in Bulgaria. Zilnic, 57.000 de automobile intra prin podul dunarean. Nu avem ce face, au bani oamenii. Se plimba, mananca si arunca gunoaie, iar noi curatam, curatam”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2