MAI: 2.015 posturi de conducere, scoase la concurs

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta, vineri, ca 2 015 posturi de conducere vacante la nivelul institutiilor aflate in aparatul central si al institutiilor care sunt in subordinea si coordonarea ministerului vor fi scoase la concurs, dupa ce Guvernul a aprobat un memorandum in acest sens, informeaza AGERPRES.

“Memorandumul aprobat de Guvern face parte din pachetul de eficientizare a actului managerial in Ministerul Afacerilor Interne. Mentionam ca posturile deblocate prin memorandum vor fi ocupate doar prin concursuri organizate in conditiile legii, in functie de specificul fiecarei functii in parte. De asemenea, prin ocuparea functiilor scoase la concurs se asigura stabilitate si predictibilitate in cariera angajatilor MAI”, se precizeaza intr-un comunicat al MAI.

Potrivit sursei citate, la nivelul unitatilor ministerului sunt prevazute aproximativ 12.000 de posturi de conducere, din totalul acestora fiind vacante aproximativ 3.700 de posturi.

Restul functiilor vacante care nu sunt prevazute in memorandum urmeaza sa parcurga procedurile legale de deblocare la o data ulterioara, precizeaza documentul mentionat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2