MAI: In 2016, s-a inregistrat cea mai mica valoare a infractionalitatii din ultimii noua ani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

furt-hot-masinaIn 2016 s-a inregistrat cea mai mica valoare a infractionalitatii din ultimii noua ani, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, informeaza AGERPRES.

“Datorita eforturilor depuse de structurile MAI, in Romania cetatenii beneficiaza de un climat ridicat de siguranta”, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis miercuri AGERPRES.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a condus miercuri sedinta lunara de evaluare a activitatilor MAI pentru atingerea obiectivelor prioritare din programul de guvernare. Analiza de etapa a avut loc in prezenta secretarilor de stat, a sefilor structurilor operative ale MAI si a directorilor din Aparatul Central al ministerului.

“Principalul punct al analizei a reflectat cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, constatandu-se ca in cele sapte luni ale anului 2016 infractionalitatea a scazut cu peste 6% fata de perioada similara a anului trecut si se mentine un trend descrescator, fiind inregistrata cea mai mica valoare din ultimii noua ani”, se arata in comunicat.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *