Mai departe, impreuna prin fuziune! USR+

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alegerile europarlamentare si cele prezidentiale au dat un mesaj pe care noi cei de la USR Maramures nu-l putem ignora. Clasa politica romaneasca are nevoie de un partid de dreapta puternic, cu principii puternice, imbratisate de marea masa a electoratului. In acest moment pe scena politica USR PLUS raspund acestor doleante ale alegatorilor. Ele au functionat pana acum ca entitati separate, facand aliante electorale cu ocazia celor doua scrutinuri de anul acesta.

Electoratul a transmis un mesaj, prin votul acordat aliatei electorale USR PLUS, ca cele doua partide trebuie sa mearga pe un drum comun. Unitate si forta. Doua insusiri ale unei constructii viabile, pe care USR le-a inteles inca dupa cele 2.000.000 de voturi obtinute la alegerile europarlamentare din mai. Inca din vara am transmis catre PLUSun mesaj de fuziune. Reprezentantii PLUS nu au considerat oportun pasul la acel moment.

USR Maramures considera importanta reinnoirea ofertei de fuziune. Intr-o intalnire cu presedintii de organizatii locale si membri ai USR Maramures, care a avut loc in seara de 13 noiembrie, s-a lua deciziat, cu majoritate de voturi, sa se ceara conducerii centrale demararea procesului de fuziune. Ne bucuram ca azi conducereaPLUS si-a afirmat aceasta disponibilitate, deschizand calea unui proces rapid de fuziune. Fuziunea ar trebui sa aiba loc sub umbrela Uniunii Salvati Romani astfel incat sa conservam ceea ce am castigat in urma alegerilor parlamentare.

Biroul Judetean USR Maramures
Presedinte Dan Ivan

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Cgbusiness

    In cadrul PLUS nu s-a luat o astfel de decizie. Este in dezbatere. Membrii PLUS sunt cei ce vor decide acest aspect. Prin urmare cred ca este prematur sa se faca astfel de afirmatii in presa, iar pentru fotografie ar fi fost frumos sa cereti acordul presedintelui PLUS MM pentru a fi publicata, nu credeti, d-le Ivan?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2