Mai multe olimpiade naționale vor fi organizate în Maramureș, cu participarea a 870 de elevi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aleșii județeani au adoptat zilele trecute proiectul de hotărâre care prevede organizarea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, a olimpiadelor naționale, respectiv Olimpiada națională de limbă și literatură germană maternă, Olimpiada națională de chimie, Olimpiada națională interdisciplinară „Cultură și spiritualitate românească”, limba și literatura română și religie, secțiune liceu, clasele IX-XII, Olimpiada națională – aria curriculară tehnologii – domeniul electronică, automatizări, telecomunicații, Campionatul național școlar de schi alpin şi Campionatul național școlar de înot.

În cadrul olimpiadelor vor participa un număr de 870 de elevi, 218 însoţitori şi 130 de membri în comisii, potrivit CJ Maramureș.

Organizarea acestor olimpiade naționale face parte din proiectul ”Maramureșul susține excelența”, care se va desfășura în perioada martie – mai 2022.

Ionel Bogdan, președintele administrației județene: “Prin acest proiect, susținem și recompensăm elevii capabili de excelență, profesorii care prin cunoștințele, implicarea și devotamentul lor au contribuit direct la formarea valorilor în învățământul românesc.”

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2