Mai multe personalitati vor primi diploma de ambasador al turismului maramuresean

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mai multe personalitati din diverse domenii de activitate vor primi diploma de ambasador al turismului maramuresean.

Anuntul a fost facut la ultima sedinta a Consiliului Judetean de catre conducerea institutiei, care a adaugat ca titlul respectiv va fi inmanat in cadrul unui eveniment numit Gala Ambasadorilor Maramureseni.

Diploma va fi acordata in baza promovarii facute judetului Maramures de-a lungul timpului de catre persoanele ce vor fi recompensate, prin actiunile la nivel national si international.

Pana la gala insa, in urmatoarele sedinte ale CJ urmeaza a fi adoptata o hotarare in acest sens.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. nicu

  Intr-un turism jalnic si saracacios, noi o balanganim cu tot felul de inventii de P.R care de fapt sunt apa de ploaie.Sa speram ca viitorul Consiliu va fi in stare de mai mult si o sa aiba pe agenda atragerea de investitori seriosi,poate chiar si de construirea unui Parc Industrial,primul.

  Reply
 2. Gabriel Valentin

  Buna ziua, zona noastra are nevoie de industrie verde ,adica de parcuri turistice ,Am fost parc industrial cel putin 50 de ani, si cu ce ne-am ales in afara de mizerie. In toata lumea Asia, America , Europa , Romania este recunoscuta prin Maramures ca si o zona unicat ,iar Baia Mare trebuie sa fie poarta catre aceasta minunatie unica in lume. In industria verde se pot da mai multe locuri de munca si cu poluare zero, decat in tot felul de ineptii industriale, asa ca lasati-o balta cu parcurile industriuale. Daca vreti parcuri industriale mergeti in Salaj – Jibou sau Zalau , ca précis de acolo si proveniti.

  Reply
  1. A.C.

   Un oras cu peste 100 000 de locuitori nu poate trai din povesti verzi iar lipsa unei industrii viabile ii va afecta pe toti indiferent ca sunt medici,avocati,profesori sau bugetari.O slaba industializare depopuleaza,iar la nivel micro se vede ce au ajuns localitatile miniere,sunt pur si simplu parasite.In multe localitati maramuresene nu se mai justifica existenta unui aparat administrativ,iar cand o sa ajungem la fundul sacului o sa se comaseze foarte multe localitati.Ce e prostia aia cu Parc turistic,cine a mai experimentat asa ceva?De inventiile cakiste in care eram ba Parc sportiv ( milioane tocate pe mercenari sspirtivi,care vin cat e banul gros si pleaaca la prima scadere de fonduri),ba Parc Verde (nimeni nu mai intretine gardurile vii,se usca copacii,iar iulistile pe Republicii colt cu Alecsandrii sunt inalte de peste 2m),ba Parc de infrastructura ( au ajuns gropile prin oras ca suprafata martiana).

   Reply
 3. Gabriel Valentin

  Buna ziua, pt AC in special, care se pare ca nu a inteles nimic, eu prin parc turistic, in ,,ghilimele,, inteleg aeroport international prin care sa vina de ex, 1000 de turisti asiatici ( daca se poate japonezi) , sa-i imbarci in autocare si sa-i plimbi prin tot MARAMURESUL ,la o stana sa manance mamaliga si sa mulga o capra, sa culeaga ciuperci , sa vada biserici din lemn(din pacate cam parasite)sa faca drumetii unde vreti: Izvoare, Suior , Mogosa, Borsa si multe alte locuri si atunci o sa trebuiasca sa le dati de mancare , cazare ,suveniruri si o sa vedeti ca din chestiile astea verzi se va da de lucru la multi fosti mineri, neveste ramase acasa ,si la altii ramasi cu mintea la parcuri industriale producatoare de poluare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *