Mai multe strazi din Baia Mare raman joi fara apa

Reclame home 1
Reclame home 1

robinet-apa-picaturaSC Vital va intrerupe furnizarea apei potabile joi, 10 septembrie, in intervalul orar 08.00 – 16.00, pe mai multe strazi din municipiul Baia Mare. Sistarea se datoreaza unor lucrari de reabilitare si modernizare a retelor de alimentare cu apa. Vor fi afectati de lipsa apei potabile consumatorii de pe strazile: Mihai Eminescu, Dumbravei, Codrului, Vrancei, Sebesului.

De asemenea, datorita acestor lucrari de reabiltare si modernizare , apa va fi furnizata cu presiune redusa in urmatoarele localitati꞉ Grosi, Dumbravita, Unguras, Chechis, Berinta, Carpinis, Copalnic Manastur, Curtuiusul Mic, Rus si Sindresti.

„Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.
Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atat pe strazile mai sus mentionate cat si pe cele invecinate cu acestea.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata”, se arata intr-un comunicat al SC Vital.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole