Mai multe unități de învățământ din Maramureș au obținut acreditare Erasmus

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale a publicat azi, 23 februarie, lista cu rezultatele selecției procesului de Acreditare Erasmus în domeniile educația adulților, educație școlară, formare profesională (https://www.erasmusplus.ro).

Din județul Maramureș au obținut acreditare următoarele instituții din învățământul preuniversitar: Colegiul Tehnic „George Barițiu” Baia Mare, Colegiul Economic „Pintea Viteazul” Cavnic, Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Tăuții de Sus și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

”Reamintim faptul că Acreditarea Erasmus este un instrument pentru acele organizații care se ocupă de educația și formarea adulților, de învățământul profesional și tehnic (VET) și de educația școlară, disponibile pentru schimburi și cooperare la nivel transfrontalier.

Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că solicitantul a elaborat un plan de implementare a unor activități de mobilitate de înaltă calitate, în cadrul unui efort mai amplu de a-și dezvolta organizația. Un nou apel pentru Acreditare urmează să fie lansat în toamna acestui an”, menționează IȘJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *