Mai multe zboruri: Aeroportul International Maramures vrea sa atraga si alti operatori

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Dupa cum deja se stie, incepand cu data de 6 septembrie, pe Aeroportul International Maramures vor fi reluate cursele aeriene, dupa o pauza de aproape trei ani.

Pentru inceput vor exista doua zboruri inspre si dinspre Bucuresti, dar conducerea Aeroportului sustine ca va face eforturi pentru atragerea de alti operatori.

“Conducerea Aeroportului International Maramures depune eforturi pentru a se putea trece, incepand cu sezonul de iarna 2018-2019 la un program de zboruri catre Bucuresti similar sau chiar mai frecvent decat inainte de modernizare, precum si pentru atragerea altor operatori care sa asigure curse mediu curier catre destinatii europene solicitate de calatorii care utilizeaza serviciile AIMM”, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Aeroportului International Maramures a fost postat, in contextul reluarii zborurilor, un alt text in care se precizeaza ca modernizarea aerogarii va continua in mod sustinut si in viitor.

“Multumim tuturor celor ce au contribuit, direct sau indirect, inclusiv cu rabdarea si stoicismul cu care au folosit sistemele de transport alternative, la finalizarea unei realizari a carei importanta o vom vedea foarte curand. Modernizarea Aeroportului Maramures, actiune care a inceput cu infrastructura aeroportuara (pista, suprafete adiacente, cai de rulare, platforma de imbarcare-debarcare, spatii de deservire pasageri), va continua in mod sustinut si in viitor (dovada stau anunturile ce pot fi urmarite in site-ul nostru, privind demararea demersurilor pentru un nou terminal de pasageri si imbunatatirea dotarilor ce duc la cresterea sigurantei pasagerilor si a nivelului de deservire al aeronavelor).

Chiar daca pe parcursul ultimilor ani a avut parte de pareri mai mult sau mai putin favorabile, colectivul aeroportului s-a straduit sa depaseasca toate greutatile, avand ca singur scop punerea in zestrea Maramuresului a unui giuvaer de care vor fi (cu siguranta) mandri toti cei care ne vor trece pragul, dar si cei care vor avea parte de vizitatori ce altfel nu ar fi venit niciodata pe meleagurile noastre. Doamne-ajuta!”, se arata in postare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2