Mai multi baimareni, trimisi in judecata pentru furt de cablu telefonic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a inculpatilor GASPAR DUMITRU ANDREI, GHIULAI ISUS GHEORGHE, NAGY MIHALY, ERDEI FLORIN, BALOGH NICODIM MOISE, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in forma continuata, SERBAN VASILE, sub aspectul infractiunii de complicitate la furt calificat in forma continuata si BALAZS ADALBERT, sub aspectul infractiunilor de tainuire si complicitate la furt calificat in forma continuata.

In perioada 04.12.2013 – 27.04.2014, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, pe timp de noapte, inculpatii Gaspar Dumitru Andrei, Ghiulai Isus Gheorghe, Nagy Mihaly, Erdei Florin si Balogh Nicodim Moise, cu complicitatea inculpatilor Balazs Adalbert si Serban Vasile, s-au deplasat in mai multe locatii de pe raza municipiului Baia Mare, au patruns in camerele tehnice situate in subteran si au sustras mai multe cantitati de cabluri telefonice din reteaua apartinand persoanei vatamate SC … SA, cauzand un prejudiciu total in cuantum de 56.364,2 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Vasilescu Dumitru

    ISUS si cu MOISE la furat de cabluri ? curat murdar, nenorocitilor astia, ar trebui sa li-i se schimbe numele din oficiu-l Tribunalului !

    Reply
  2. cristi

    Bravoooo! Jumate din filiera tiganeasca locala e parte in speta. Daca judecatorul nu se teme de CNCD e momentul sa-i ascunda vreo 8 ani pt furt calificat Dar teama mi-e ca ramanem fara agenti electorali romi inainte de campania pt prezidentiale. Nu e bine …nu e bine de loc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *